آموزشی

آیا تقویت کننده های آنتن موبایل برای سلامتی مضر هستند؟

بررسی ضرر نداشتن تقویت کننده های آنتن موبایل با بوستر سنتر

آیا ممکن است استفاده از تقویت کننده آنتن موبایل به سلامتی آسیبی وارد کند یا کاملا بی خطر است؟شاید بتوان گفت این یکی از متداول ترین سوالاتی است که مشتریان ما از ما می پرسند و شاید بزرگترین مانع برای خرید این دستگاه ها برای بسیاری از افرادی که در نقاط کور زندگی می کنند همین پرسش است.از این رو تصمیم گرفتیم در این مقاله به طور کامل بررسی کنیم که آیا استفاده از تقویت کننده آنتن موبایل ضرر دارد؟

اول از همه باید بگوییم دکل های BTS که در سراسر شهر وجود دارند همگی تایید شده توسط وزارت بهداشت هستند و بررسی های لازم توسط متخصصین انجام شده است اما اگر خودتان قرار است برای دکل یا ریپیتر موبایل اقدام کنید،حتما باید مشخصات آن را بررسی کید تا به صورت استاندارد تهیه شده باشند و برای سلامتی انسان ضرر نداشته باشند.پس حتما در هنگام خرید خود از منابع معتبر اقدام کنید.

مقامات بهداشتی تاکید دارند که این دکل ها،برای انسانی که روی زمین قرار گرفته است،خطری بسیار کمتر از سقف مجاز دارند چرا که این دکل ها توسط متخصصان از لحاظ فنی تنظیم شده اند تا برای مردم تهدیدی نباشند.البته هر چه به دکل نزدیکتر باشیم،خطر افزایش پیدا می کند.

بررسی خطر تابش های دستگاه و امواج رادیویی

وای فای،تلفن های همراه،بوسترها(تقویت کننده ها)،اسپیکرهای بلوتوثی و کامپیوترها همه امواجی از نوع EMF غیر یونیزه تولید می کنند که خطرات بسیار کمتری نسبت به انواع دیگر تابش دارند و تقریبا برای انسان مبی خطر هستند.بسیاری از مردم،به اشتباه این تابش هارا با تابش های یونیزه مانند اشعه های UV و ایکس ری اشتباه می گیرد در صورتی که این امواج ها یک میلیارد برابر امواج ارتباطی انرژی دارند و حتی دی ان ای شما را می توانند تغییر دهند.پس مقایسه این دو نوع تابش کاملا اشتباه است.

سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده است که این امواج رادیویی تنها تغییری که در بدن انسان به وجود می آورند،افزایش دمای بدن است و نتایجی مبنی بر ایجاد سرطان یا موارد مشابه بدست نیامده است و عملا این نظریه که امواج رادیویی ضرر دارند تا حدودی رد شده است.

از طرفی تحقیقات دیگری انجام شده که نشان می دهد ممکن است امواج رادیویی بر دستگاه های حیاتی بدن اثر مخرب بگذارند اما تا کنون با مدارک و مستندات علمی به اثبات نرسیده است.

آیا استفاده از تقویت کننده آنتن موبایل ضرر دارد؟

امواجی که از دستگاه های بوستر سیگنال تولید می شود از امواج منتشر شده توسط تلفن همراه شما کم خطر تر است!ریپیترها و تقویت کننده ها فقط از توان 10mW استفاده می کنند که این مقدار اصلا قابل توجه نیست.

بررسی خطرات امواج تقویت کننده موبایل با بوسترسنتر

در حقیقت استفاده از این دستگاه ها می تواند برای شما مفید هم باشند!با داشتن بوستر آنتن موبایل،برای موبایل شما سیگنال قوی ای تولید می شود و اینگونه است که تابش های تلفن همراه شما برای یافتن سیگنال قوی کاهش پیدا می کند.این دستگاه حتی برای باتری موبایل شما هم می تواند مفید واقع شود.

برای اینکه حتی این خطرات کم را باز هم بیشتر کاهش دهید،به اندازه نیاز خود تقویت کننده بخرید.به عنوان مثال لازم نیست برای یک خانه کوچک،دستگاه های مناسب خانه های بزرگ را تهیه کنید و این انتخاب نیازمند اخذ مشاوره رایگان از یک متخصص است.

چگونه خطر امواج رادیویی و تقویت کننده آنتن موبایل را به حداقل برسانیم؟

با اینکه گفته شد این امواج و دستگاه ها خطرات بسیار ناچیز مایل به صفری دارند،اما اگر باز هم نگران سلامتی خود هستید نکات زیر را رعایت کنید.

  • اگر دائما در معرض کامپیوتر یا موبایل هستید بهتر است به خود استراحت بدهید.برای مدتی از گوشی تلفن خود دور باشید تا ذهن و مغز شما خودش را بازیابد تا بتوانید دوباره برای طولانی مدت به پای دستگاه برگردید.موبایل شما بزرگترین تهدید کننده میان خطرات گفته شده است پس اگر زیاد با موبایل سروکار دارید،شب ها آن را خاموش کنید و یا روی حالت هواپیما قرار دهید.
  • مودم های وای فای و تقویت کننده آنتن موبایل برای شما ضرری ندارند اما اگر واقعا دوست دارید می توانید گاهی آنهارا نیز به همراه موبایل خود خاموش کنید.
  • به تعداد دستگاه ها نیز دقت کنید.اگر در خانه خود با دو یا سه موبایل و یک تقویت کننده و مودم هستید در خطر نیستید اما اگر برای مدت طولانی آن هم به صورت روزانه توسط موبایل ها،لبتاب ها،سیگنال های مختلف و بوستر ها محاصره شدید،شاید بهتر باشد احتیاط کنید و نکات گفته شده را انجام دهید.به عنوان مثال شب ها که به خانه بر میگردید سعی کنید از گوشی خود دور باشید و شب ها آن را خامشو کنید.
  • دستگاه ها را از خود دور قرار دهید.سعی کنید موبایل را از بدن خود فاصله بدهید یا به جای اینکه لبتاب را روی پایتان بگذارید آن را روی میز قرار دهید و آز آن استفاده کنید.
  • هنگامی که سیگنال موبایل ضعیف است،از موبایل خود استفاده طولانی مدت نکنید.
  • اسپیکرهای بلوتوثی را دور از خود قرار دهید.در مورد ایرپادهای بلوتوثی نیازی به نگرانی نیست اما اگر به مدت بسیار طولانی آن هم روزانه از آنها استفاده می کنید بهتر است کمی احتیاط کنید.
  • هنگام نصب دستگاه تقویت آنتن موبایل آن را در محلی قرار دهید که سیگنال از دکل ها وارد خانه یا محل کار شما می شود.همچنین از موبایل خود در آن مکان استفاده کنید که بیشترین سیگنال را داشته باشد و تشعشعات کمتری داشت هباشد.

نتیجه گیری

به طور کلی می توانیم نتیجه بگیریم نه تنها دستگاه های تقویت کننده آنتن موبایل بلکه مودم ها،کامپیوتر ها و دستگاه های ارتباطی بی خطر هستند.خطرناک ترین دستگاه بین تمامی دستگاه ها،موبایل شما هست و موبایل شما زمانی بیشترین خطر را دارد که سیگنال ضعیف است و موبایل شدیدا دنبال سیگنال می گردد.بنابراین با داشتن تقویت کننده گوشی شما آرام می گیرد و برای سلامتی شما مفیدتر هم خواهد بود.

یادتان باشد در صورتی خطرات گفته شده وجود ندارد که دستگاه ها استاندارد باشند.اگر تنظیمات دستگاه تقویت کننده توسط افراد ناشی انجام شده باشد یا تولیدی غیر اصولی داشته باشد،ممکن است به سلامت شما آسیبی برساند.بنابراین حتما هنگام تهیه دستگاه ها از اعتبار فروشنده اطمینان حاصل فرمایید.شرکت بوستر سنتر،با توجه به داشتن گواهی ها و مجوزهای لازم،سلامتی شما و خانواده تان را تضمین می کند. 

خیر،دستگاه ها در صورتی که اصولی تولید شده باشند و فروشنده معتبر باشد،حتی از موبایل شما هم کم خطر تر است.

اگر در منطقه کور هستید بیشتر در معرض خطر هستید چرا که موبایل شما با قدرت زیادی دنبال سیگنال می گردد.با تهیه یک تقویت کننده،خطرات امواج موبایل را دهید.همچنین اگر زیاد از تلفن همراه استفاده می کنید،بهتر است زمانی که با آن کاری نمی کنید آن را خاموش کنید یا روی حالت هواپیما بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.